23. Novembar. 2014.

Pretraga za termin "" strana: 356.

Akcija "Plivaj za život"!
07. Februar. 2014. 23:43 | Izvor: sumedija/foto D.Malagurski

Danas popodne na bazenu Sportsko–rekreativnog centra "Prozivka", Plivački klub “Spartak” je organizovao javni trening, odnosno humanitarnu akciju pod nazivom "Plivaj za život".

detaljnije...

Smanjen broj zaposlenih u Gradskoj upravi
07. Februar. 2014. 22:42 | Izvor: Tanjug/foto D.Malagurski

U toku poslednja dva meseca smanjen je broj zaposlenih u Gradskoj upravi u Subotici, a ostvarene su i uštede u potrošnji goriva i reprezentaciji, izjavio je na današnjoj pres konferenciji gradonačelnik Subotice Jene Maglai.

detaljnije...

Nastavlja se akcija “Tvoje malo Biljani znači mnogo"
07. Februar. 2014. 21:23 | Izvor: Radio Subotica/foto D.Malagurski

Humanitarna akcija "Tvoje malo Biljani znači mnogo" u kojoj se prikupljaju sredstva za nastavak lečenja devetogodišnje Biljane Stojković u klinici u Milanu se nastavlja. 

detaljnije...

Demokrate spremno dočekuju izbore
07. Februar. 2014. 18:26 | Izvor: sumedija

Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici spremno dočekuje predstojeće republičke izbore, kaže se u današnjem saopštenju ove stranke.

detaljnije...

Oglašen zakup 43 poslovna prostora
07. Februar. 2014. 22:46 | Izvor: sumedija

Danas je gradonačelnik  doneo je Odluku o davanju u zakup 43 poslovna prostora, na kojima pravo javne svojine ili pravo korišćenja ima grad Subotica. Poslovni prostori se izdaju u zakup putem javnog nadmetanja, na rok od pet godina. Na javnom nadmetanju mogu da učestvuju fizička lica, pravna lica i preduzetnici koja se pismeno prijave do 19. februara..

detaljnije...