25. Jul. 2014.

Pretraga za termin "" strana: 356.

Dežurstva za praznik
09. Novembar. 2013. 12:51 | Izvor: sumedija

U ponedeljak, 11. novembra, su Srbiji se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ovaj dan se od prošle godine obelažava kao državni praznik pa će sve javne službe raditi po izmenjenom radnom vremenu.

detaljnije...

Koncert Lea Martina
09. Novembar. 2013. 13:15 | Izvor: sumedija/foto D.Malagurski

Sinoć je, u punoj sali Velike većnice Gradske kuće, Leo Martin održao koncert koji je sastavni deo programa ovogodišnjeg Festivala "Omladina". Za brojnu publiku i popularnog šansonjera bilo je to ne samo "Veče nostalgije" nego i posebnog doživljaja.

detaljnije...

Tribina: “Srbija koju će poštovati”
09. Novembar. 2013. 13:01 | Izvor: sumedija/foto D.Malagurski

Na otvorenom univerzitetu je juče održana tribina "Srbija koju će poštovati”, na kojoj je govorio zamenik predsednika Nove stranke i docent na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Vladimir Pavićević

detaljnije...

EuroCinema: “Kumba”
09. Novembar. 2013. 18:33 | Izvor: sumedija

Za Kumbu život nije crno-beo, jer je rođen samo sa pola zebrastih pruga. Kad ga sujeverno krdo okrivi za nenadanu sušu koja je pogodila njihovo stanište, Kumba se udružuje s gnuom i nojem u potrazi za legendarnim pojilištem gde su prve zebre zaradile svoje pruge. 

detaljnije...

Učenici OŠ "Kizur Ištvan" zasadili 10 hrastova
08. Novembar. 2013. 13:35 | Izvor: sumedija.rs

U dvorištu Osnovne škole „Kizur Ištvan“ danas posađeno je deset sadnica hrastovog drveta, a povod za ekološku akciju bio je jubilej Kompanije „Viner Štediše“ koja ove godine slavi deceniju uspešnog poslovanja u Srbiji. Akcija „100 stabala za 10 godina“, osim u Subotici, organizuje se u još devet gradova u Srbiji.

detaljnije...