24. Oktobar. 2014.

Pretraga za termin "" strana: 356.

Dragi Vučković novi načelnik okruga
20. Januar. 2014. 21:32 | Izvor: Tanjug/foto D.Malagurski

Vlada Srbije razrešila je Nikolu Repca dužnosti načelnika Severnobačkog okruga, a na njegovo mesto postavila Dragog Vučkovića, objavljeno je Službenom glasniku.

detaljnije...

DS: Tragikomični potezi Jenea Maglaija
20. Januar. 2014. 14:19 | Izvor: sumedija.rs

Nakon pres konferencije gradonačelnika Jenea Maglaija, koja je održana krajem prošle sedmice, saopštenjem, koje prenosimo u celosti, javnosti se obratio i subotički Gradski odbor Demokratske stranke.

detaljnije...

Mađarski nacionalni savet više ne može birati direktore škola
20. Januar. 2014. 14:14 | Izvor: sumedija.rs

Tamaš Korhec, predsednik Mađarskog nacionalnog saveta, izjavio je da je Srbija napravila korak unazad u poštovanju manjinskih prava, nakon što je Ustavni sud u potpunosti ukinuo dva člana Zakona o nacionalnim savetima, a još osam delimično izmenio.

detaljnije...

Nova stranka: Energetski cunami
20. Januar. 2014. 12:45 | Izvor: sumedija.rs

Povodom nelogično visokih decembarskih računa za komunalije, pre svega za daljinsko grejanje i gas, saopštenjem, koje prenosimo u celosti, javnosti se obratio subotički odbor Nove stranke:

detaljnije...

Počela Svetosavska nedelja
20. Januar. 2014. 23:06 | Izvor: Radio Subotica

U Srpskom kulturnom centru sutra počinje Svetosavska nedelja. Program će svečano otvoriti Vladika bački Irinej, nakon čega će biti otvorena izložba slika Milana Miletića uz pratnju mešovitog hora Srpskog kulturnog centra "Sveti Sava" kojim diriguje Veselin Jevtić. 

detaljnije...